Trinkijeri analizirao novu Partizanovu grupu: I pasta i kebab

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri analizirao novu Partizanovu grupu: ''I pasta i kebab''

Italijanski stručnjak u svom stilu...

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Limoža nije pokazala pravo lice i istakao da crno-beli ne smeju da polete pred Top 16 fazu Evrokupa.

"Držimo se činjenica - drugi smo u grupi, koja je bila teška, što potvrđuje i to da Lokomotiva nije prošla u Top 16. Da, mogli smo bolje, ali verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da smo uradili dobar posao. Večerašnja utakmica je bila loša, nije bilo lako igrati, naći motivaciju... Nismo pokazali pravo lice večeras", rekao je Trinkijeri.

Malo je nedostajalo da Partizan u Top 16 fazi za protivnike ima tri italijanska tima, ali se danas Virtusu i Trentu pridružila Darušafaka.

"Nije samo pasta, nego pasta i kebab", rekao je Trinkijeri.

"Igramo protiv Virtusa koji ima daleko najboljeg igrača Evrokupa. Darušafaka ima najbolju odbranu do sada, dobila je utakmicu na strani protiv Breše i Breša je dala 35 poena...







Igraju baš tvrdu odbranu. Trento koji zna da igra Evropu, pre tri godine je bio polufinalista, ima Đentilea koji zna da bude velike problem za odbranu. Grupa je teška, ali su sve teške", rekao je Trinkijeri.

On je istakao da je važno da njegova ekipa igra utakmicu po utakmicu.

"Jako je važno da ne letimo previše sad. Nismo ništa napravili da možemo sad da pričamo o većim ambicijama nego dobiti prvu utakmicu ili igrati do kraja svaku utakmicu, pogotovo posle večerašnje", zaključio je Trinkijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Utakmica je bila loša, nismo pokazali pravo lice... Ne smemo da poletimo"

Izvor: B92, 19.Dec.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa u meču protiv Limoža nije pokazala pravo lice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.