Trinkijeri: Sve po planu; Miloje nije nezadovoljan, a nečim je i ponosan

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: "Sve po planu"; Miloje nije nezadovoljan, a nečim je i ponosan

Sve je jasno posle novog trijumfa Partizana, ali Milojević je imao osmeh na licu posle meča.

Nije bilo mnogo šta da se pametno kaže posle pobede Partizana nad Megom u šestom kolu Super lige od 90:81. Crno-beli su ispunili svoj plan pred utakmicu, ali ni poraženi tim nije nezadovoljan.

"Bila je stvar postaviti telo, biti pametan, igrati agresivnu odbranu protiv 'switching' odbrane. Imali smo jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobrih momenata, lopta je išla brzo i na jednu i na drugu stranu. Pogodili smo sve trojke i zaslužili smo solidnu pobedu", kratko je rekao posle meča trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Rade Zagorac je rekao da je tim odigrao dobro i solidno.

"U pripremi za ovu utakmicu, najveći prioritet nam je bio da fizički pariramo Megi, jer samo tako mislim da možemo da dokažemo da imamo neki malo veći kvalitet od njih. Imamo četiri utakmice do kraja, to treba da uradimo profesionalno, kao i do sada i da se spremamo za plej-of", rekao je Zagorac.

Dejan Milojević nije bio nezadovoljan posle poraza.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Imali smo oscilacija, ali kad god smo uspeli da se približimo, napravili smo grešku, a Partizan je to kažnjavao trojkom. Premalo raspoloženih igrača da bi se dobio ovakav tim, ali na dobrom smo putu, imali smo seriju dobrih utakmica i dobrih pobeda. Sledeća utakmica je Pazar. Treba to da dobijemo i uđemo u plej-of, a Partizanu želim sve najbolje u nastavku takmičenja", rekao je Milojević.

Mnogo je igrača Mege u Partizanu sada, kako je vama bilo da to vidite sad?

"Meni je to bilo lepo da gledam. Na podbacivanju samo Renfro nije bio iz Mege. Očigledno je da su mnogi dobri igrači izašli iz ovog kluba i ja sam ponosan na to", rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ANDREA TRINKIJERI POSLE MEČA SA MEGOM: Igrali smo dobro, zaslužili smo pobedu!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2019

Trener košarkasa Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegov tim zaslužio pobedu protiv ekipe Mega Bemaksa u 6. kolu Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.