Trinkijeri: Očekivao sam drugačiju utakmicu; Milojević: Nerealna razlika

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Očekivao sam drugačiju utakmicu; Milojević: Nerealna razlika

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Mega Bemkas, ali da je očekivao drugačiju utakmicu.

Crno-beli su kao gosti savladali Megu Bemaks sa 98:77, u utakmici 10. kola ABA lige.

"Očekivao sam kompletno drugačiju utakmicu, manje poena i malo tvrđu, drugačiju. Jako loše smo počeli utakmicu u odbrani, nismo bili dovoljno koncentrisani da dodajemo dva puta zaredom loptu između naših igrača i igra je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompletno drugačija. Bili smo loši prvih 20 minuta, u drugih 20 minuta igrali smo malo bolje odbranu, pokrili malo bolje koš, malo bolje skakali i mislim da smo zaslužili da dobijemo utakmicu", rekao je Trinkijeri novinarima u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Partizan zasluženo pobedio, ali da je nerealna razlika kojom je njegova ekipa izgubila.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, zaista je šteta što se utakmica ne igra 30 minuta, mozda bismo imali neke šanse, ovako je 40. Odigrali smo jako loše četvrtu, mislim da je nerealna razlika. Tri četvrtine smo bili prilično dobri, medjutim, da bi Mega dobila Partizan, Partizan mora da igra izuzetno loše, a Mega izuzetno dobro. Danas je Partizan imao sjajan šuterski dan, ubacili su svašta i zbog toga su slavili", naveo je Milojević.

On je dodao da su njegovi izabranici bolje i hrabrije odigrao prvo poluvreme u odnosu na drugo.

"Idemo dalje, dižemo se, dižemo formu, probaćemo u narednih par utakmica da zabeležimo pobede koje bi nam značile za opstanak. Na početku smo bili hrabri, zato smo bili 30 minuta u egalu. Odlučno smo šutirali, hrabro. Partizan je pokušao da provocira šut u prvom poluvremenu, mi smo šutirali odlično i pogodili te šuteve. Da bi se dobio Partizan mora da se igra 40 minuta, a ne 30", dodao je on.

Novinare je zanimalo da prokomentariše navode da ga je selektor reprezentacije Igor Kokoškov izabrao za pomoćnika.

"Ne želim da komentarišem dok to ne bude zvanično predstavljanje i sve", naveo je Milojević.

Upitan o skandiranju navijača Partizana, Milojević je rekao da je ponosan na sve što je sam uradio u Partizanu i da mu je drago što navijači to i dalje cene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Budućnost u seriji, Cedevita nemoćna u "Morači"

Izvor: RTS, 07.Dec.2019

Košarkaši Budućnosti savladali su u Podgorici ekipu Cedevita Olipmije sa 93:80, u derbi meču desetog kola ABA lige. Crnogorska ekipa ima samo jedan poraz u takmičenju i prva je na tabeli ispred Cedevita Olimpije i Partizana. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.