Trinkijeri: Nismo želeli da izgubimo, nikad ne potcenjuj srce šampiona

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Nismo želeli da izgubimo, nikad ne potcenjuj srce šampiona

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nakon čudesnog povratka njegove ekipe u finalu Kupa Koraća protiv Crvene zvezde izjavio je da njegovi izabranici bez trofeja nisu želeli da se vrate kući.
Partizan je savladao Zvezdu nakon preokreta i produžetka, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trener crno-belih konstantnovao je da meč nije odlučila prelepa košarka, već želja za pobedom.

"Moja ekipa nije želela da izgubi, nije bilo puno velike i lepe košarke, već želje da ne izgubimo. Borili smo se, grebali noktima i zubima, čestitke igračima i navijačima", prvi su utisci Trinkijerija nakon meča.
Crno-beli su u regularnom toku gubili sa šest razlike na nekih 30-ak sekundi do kraja, ali su uspeli da slave.
"Nismo hteli kući bez trofeja, to je važnije nego šta ja nacrtam. Nikad ne potcenjujte srce šampiona", zaključio je trener Partizana.
Beogradski crno-beli osvojili su treći uzastopni trofej Kupa Radivoja Koraća, osmi u ovom formatu, a  drugi put uzastupno savladavši "večitog" rivala u finalu. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva reakcija Trinkijerija: Bilo je nešto važnije od onoga što sam crtao na tabli...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2020

Trener Partizana Andrea Trinkijeri teško je pronalazio reči odmah po okončanju meča. On je u kameru Arene sport, sa parketa, poručio da večeras nije bio ključ u onome što je on pisao po tabli, već u želji njegovih momaka.. "Danas moja ekipa nije htela da izgubi. Svim srcem smo želeli ovaj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Trinkijeri "osvežio" parolu: Nikad ne potcenjujte srce šampiona

Izvor: B92, 17.Feb.2020

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa nije želela da izgubi od Crvene zvezde...Trinkijeri je dodao da su se crno-beli "noktima i zubima" borili da pobede u finalu Kupa Radivoja Koraća...Partizan je posle velike drame i produžetka savladao Crvenu zvezdu 85:84 i osvojio...

Nastavak na B92...

Trinkijeri: Nismo želeli kući bez trofeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2020

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nakon čudesnog povratka njegove ekipe u finalu Kupa Koraća protiv Crvene zvezde izjavio je da njegovi izabranici bez trofeja nisu želeli da se vrate kući...Partizan je savladao Zvezdu nakon preokreta i produžetka, a trener crno-belih konstantnovao je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan - Šta se desilo sa Mekaduom?

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020

Umesto njegovog velikog doprinosa, Partizan sinoć praktično ostao sa još jednim igračem manje...Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, trener Partizana Andrea Trinkijeri nije mogao da računa na povređene Nemanju Gordića i Redžija Redinga, pod upitnikom je bio i Stefan Birčević posle četvrtfinalnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.