Trinkijeri: Ljut sam i besan, igrali smo kao muve gez glave

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Ljut sam i besan, igrali smo kao muve gez glave

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno razočaran i nervozan posle poraza od Cedevite, uz ocenuo da su crno-beli igrali kao "muve bez glave".

"Niko me nije slušao, rekao sam u sredu da će biti ovakva utamica. Sada sam ljut i besan", rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

Partizan je večeras u derbiju 12. kola ABA lige izgubio od Cedevite sa 71:76, a Trinkijeri je na konferenciju za novinare doneo papir na kom je pisao učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegove ekipe u šutu za jedan i tri poena.

"Vidite?! Ja ne kažem bio loš dan ili nismo dobro šutirali... Mi nismo bili mentalno spremni da igramo. Ovo je samo koncentracija. Mi nismo imali koncentraciju, mogli smo 10 dana igrati.... Nadao sam se da će me malo poslušati, da će shvatiti da imamo lošu jednu lošu četvrtinu, da se malo skupa stavimo...", rekao je on.

Partizan je meč završio sa šest pogodjenih trojki iz 32 pokušaja, dok je s inije za slobodnja bacanja imao učinak 13/21.



"Prva i druga četvrtina nije bilo od odbrane ništa, sramota. U trećoj i četvrtoj smo bili neto bolji, ali onda i na drugoj strani moraš nešto pogoditi, dati zicere... Jesmo se trudili, ali to je bilo kao muve bez glave. Igra je bila naivna i površna. Oću li ih 'ubiti'?! Neću. Sutra trening"
, rekao je Trinkijeri.

On je dodao da se nadao da će njegova ekipa nekako uspeti da smogne snage i pobedi Cedevitu.

"Mislim isto što i posle meča s Turk Telekomom o mojoj ekipi. Najteža stvar za ovu ekipu je dozirati mentalnu energiju. Shvatam navijače i sve, ali meni je ovo bila važnija utakmica od Turk Telekoma", rekao je Trinkijeri uz ocenu da je on loše "odradio posao".

Meč između Partizana i Cedevite obeležio je i incident pred kraj, kada je Andrija Stipanović pogođen u glavu upaljačem koji je doleteo s tribine, ali na konferenciji Partizana nije bilo reči o tome.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRINKIJERI KIPTEO OD BESA POSLE PORAZA OD CEDEVITE: Bili smo kao muve bez glave! Hoću li ubiti igrače? Neću, ali me je sramota (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno razočaran i nervozan posle večerašnjeg poraza njegove ekipe od Cedevite, uz ocenuo da su crno-beli igrali kao "muve bez glave".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.