Trinkijeri: I Budućnost i Partizan imaju isti cilj

Izvor: RTS, 08.Feb.2020, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: I Budućnost i Partizan imaju isti cilj

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da u meču 19. kola ABA lige sa ekipom Budućnosti oba tima imaju isti cilj i da će u velikoj meri taj susret odrediti put koji će crno-beli morati da pređu da bi došli do tog cilja - osvajanja ABA lige. Meč se igra u nedelju od 18.00 časova u Štark areni.
Dva tima trenutno imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isti učinak od po 14 pobeda i četiri poraza. Tako da će ovaj duel, najverovatni odlučiti ko će sa pozicije jedan u plej-of.

"I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja. Sutrašnja (nedelja) utakmica će u velikoj meri odrediti put koji ćemo morati da pređemo, da bismo do tog cilja došli. Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu. Prema tome, očekuje nas još jedna veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.
U prvom ovosezonskom duelu, Budućnost je u Podgorici pobedila sa 65:60, a kapiten i rekorder po broju odigranih mečeva u crno-belom dresu Novica Veličković istakao je važnost utakmice.
"Još u Bolonji, odmah nakon utakmice smo sve misli okrenuli ka ovoj utakmici koja nam je mnogo važna. Voleo bih da Arena bude puna i da zajedno sa našim navijačima stignemo do pobede. Oni su iskusan protivnik, imaju dobar tim, ali na nama je da verujemo u sopstvene mogućnosti i da iskoristimo segmente u kojima možemo da ostvarimo prednost", rekao je Veličković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijović: Partizan zaslužuje respekt, biće zahtevan meč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2020

Trener košarkaša Budućosti Petar Mijović, pred derbi 19. kola ABA lige, izjavio je da njegov tim očekuje težak duel sa beogradskim Partizanom...Crno-beli sutra od 18 sati dočekuju Budućnost u Štark areni, a dva tima trenutno imaju isti učinak od po 14 pobeda i četiri poraza..."Očekuje nas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U ARENI ĆE BITI LUDILO: Evo koliko je ulaznica ostalo za meč Partizana i Budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2020

Utakmica se igra sutra od 18 časova...Košarkaši Partizana sutra od 18 časova dočekuju u ''Štark areni'' u derbi meču 19. kola ABA lige Budućnost. Ova utakmica mogla bi da bude odlučujuća o tome ko će sa prve pozicije startovati u plej-ofu ABA lige i imati prednost domaćeg terena...Crno-beli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Najava plej-ofa i borba za prvo mesto: Naoštrena Arena čeka Budućnost

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2020, 12:16

Nije još završen ligaški deo ABA lige, ali kako su istakli mnogi, ovaj duel se već može smatrati, na neki način, početkom plej-ofa. Partizan i Budućnost se sastaju u derbiju kola, u utakmici koja može da predodredi kako će izgledati konačan rasplet u ligaškom delu ABA lige. U ovaj obračun...

Nastavak na MozzartSport.com...

Veličković: Uz punu Arenu do pobede protiv Budućnosti

Izvor: B92, 09.Feb.2020

Košarkaši Partizana od 18 časova u "Štark areni" igraju derbi susret 19. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.