Trinkijeri: Dve dobre stvari – razlika i Trifunović

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Dve dobre stvari – razlika i Trifunović

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je rekao da je njegova ekipa izgubila od Tofaša zbog loše prve četvrtine.

Beogradski tim je poražen sa 82:72, na gostovanju u Turskoj.

"Čestitam Tofašu, odigrali su veoma dobru utakmicu i zasluženo su pobedili. Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala toga da celu utakmicu jurimo njihovu prednost. Vratili smo se, smanjili razliku na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 5, ali nismo imali energije da završimo posao", rekao je Trinkijeri.

On je konstatovao da tim nije igrao dobro.

"Trenutno nismo u najboljem momentu sezonu iz mnogo razloga, ali to nije izgovor. Čak i kada smo imali loš dan kao danas, uspeli smo da zadržimo razliku ispod 13 poena, koliko je iznosila naša pobeda u Beogradu i to je jedina dobra stvar u večerašnjem meču, uz učinak Uroša Trifunovića koji nam je nešto pružio", istakao je Trinkijeri.

Trifunović se prvi put našao u timu Partizana od povratka sa pozajmice u Mega Bemaksu i za nešto više od 18 minuta na parketu ubacio je 7 poena, uz po skok i asistenciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trinkijeri o učinku Trifunovića, šta kaže za formu?

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019

Partizan nije u najboljoj formi pred derbi sa Crvenom zvezdom...Partizan je danas poražen od Tofaša, razlika je bila 10 poena što je dobra stvar (Partizan slavio u Beogradu sa 13 poena) o čemu je govorio i Trinkijeri posle meča....."Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.