Trinkijeri: Bilo je važno da zaboravimo meč sa Ritasom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Bilo je važno da zaboravimo meč sa Ritasom

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu u Zagrebu (83:59) u 18. kolu ABA lige.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri naglašava da je bilo teško odigrati dobru utakmicu posle poraza od Ritasa u Evrokupu.

- Najvažnija stvar za moju ekipu posle Evrokupa posle onakvog završetka je bila da izađemo na teren i da zaboravimo šta smo uradili. Dobar start meča, ali od petog do 15. minuta prvog poluvremena bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo slabiji u odbrani, ali smo posle našli balans i dobili utakmicu. Igrali smo na centre koji su bili efikasni, ali ovo je timska pobeda i mislim da smo imali bolju koncentraciju u odbrani tokom utakmice - rekao je Trinkijeri.

Dodao je da je igra na centre donela željeni rezultat.

- Meni je bilo bitno da jednom agresivnom i snažnom utakmicom zaboravimo ono što je bilo, jer uvek je teško kad za dve sekunde ostaneš bez Top 8, to boli, žulja. Pročitali smo utakmicu, naši centri su bili dobri, ako rešiš da igraš na stranu i pošalješ loptu u reket uvek je lakša utakmica - zaključio je italijanski stručnjak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TRINKIJERI SREĆAN ZBOG TRIJUMFA U ZAGREBU: Važno je posle Evrokupa da se vratimo na kopanje

Izvor: Kurir, 02.Feb.2019

Trener Partizana Andrija Trinkijeri rekao je da je ostvarena važna pobeda, posle eliminacije iz Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.