Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Malatije opleo po igračima Partizana: Izležavaju se 15 minuta, stalno su povređeni

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Trener Malatije Sergen Jalćin je prošle nedelje posle poraza u Beogradu u superlativu govorio o igri Partizana. Sada je posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope opleo po svima, i po sudijama i po crno-belima.
Od 20:45 igraju Lion – Anže, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.
Odbrambena greška koju smo napravili u prvoj utakmici, nedostatak koncentracije sprečili su nas da se plasiramo u sledeće kolo. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ipak, odigrali smo četiri utakmice u Evropi ovog leta i to je dobro iskustvo za nas – rekao je Jalčin, a onda pričao o sudijama i fudbalerima Partizana.
Sudija je bio veoma zanimljiv. I zaista, u ovakvim evropskim mečevima sudije mogu da budu vrlo interesantne. Mi smo u prvom poluvremenu videli stopostotni penal za nas, zatim njihovi igrači mogu da se izležavaju po 10-15 minuta.
Drugo poluvreme je produženo sedam minuta, ali je Jalćinu i to malo.
Sudija jeste nadoknadio neko vreme, ali nedovoljno. Oni su stalno povređeni. Sve to pokazuje koliko su se plašili nas. Normalno bi bilo da ne prođu dalje, ali u fudbalu nije sve kako želimo – istakao je Jalčin.

The post Trener Malatije opleo po igračima Partizana: Izležavaju se 15 minuta, stalno su povređeni appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Turci posle Partizana: Nije nam dosuđen čist penal, malo 7 minuta nadoknade

Izvor: B92, 16.Avg.2019

Trener Malatije Sergen Jalčin bio je nezadovoljan suđenjem posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Partizana...Malatija je pobedila crno-bele 1:0 na svom terenu, ali je to bilo nedovoljno zbog poraza od 3:1 u Beogradu...Domaći tim je poveo već u sedmom minutu golom Adisa Jahovića posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.