Trener Makabija: Ovo nije lako mesto za igranje

Izvor: B92, 19.Nov.2022, 00:24

Trener Makabija: Ovo nije lako mesto za igranje

Trener Makabija Oded Kataš sumirao je utiske nakon poraza njegove ekipe protiv Partizana (96:88) u okviru osmog kola Evrolige.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Odlično smo počeli meč, sa puno energije. Ovo nije lagano mesto za igranje zbog sjajne publike. Izašli smo veoma fokusirano i agresivno i došli do prednosti. Na početku poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvrtine do izražaja su došle individualne kvalitete. Oni su pogodili važne trojke, stekli momentum. Nastavili smo da se borimo ali nije bilo dovoljno. Teško je za nas, ali moramo da dignemo glavu i da budemo bolji", rekao je Kataš.

Smatra da su skokovi ti koji su odlučili pobednika.

"Oba tima su igrala u skraćenoj rotaciji. Mnogo igrača je imalo preveliku minutažu i to nije bilo lako. Mislim da smo u prvoj polovini zaslužili veću prednost, delovali smo dobro i zaslužili smo više od plus jedan. Na kraju oni su pogodili trojke, ali za mene su najvažnije skokovi. U tesnoj utakmici ne sme se dozvoliti toliko skokova a oni dobili šansu za drugi napad i lagane poene", dodao je Kataš.

Okupljene novinare je zanimalo i zašto nije igrao bivši košarkaš Zvezde Ostin Holins.

"Volimo Ostina ali ovo je isključivo odluka trenera", zaključio je Kataš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Postaću dosadan, ali ovo nema niko

Izvor: B92, 19.Nov.2022

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije nakon pobede njegove ekipe protiv Makabija (96:88) u meču osmog kola Evrolige...”Veoma sam srećan jer smo pobedili sjajan tim. Tim, koji igra karakteristično za sebe poslednjih godina, da postigne poen više. Pobedili smo zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.