Treće poluvreme - Kruševljani slavili pobedu uz uvredljive pesme!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treće poluvreme - Kruševljani slavili pobedu uz uvredljive pesme!

Fudbaleri kruševačkog Napretka poneli su bod iz Humske ali su se posle meča poneli neprofesionalno.

Superligaš iz Kruševca uspeo je da ostane neporažen u Humskoj i da odnese bod sa gostovanja Partizanu, što je rezultat koji bi u Napretku pre utakmice sigurno potpisali.

Ono što nisu znali to je da će sa igračem manje na gostovanju Partizanu imati vođstvo u 95. minutu i to je bio razlog što su Kruševljani bili revoltirani posle poslednjeg sudijskog zvižduka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Golom Evertona Luiza u šestom minutu nadoknade Partizan je uspeo da izbegne poraz, a nakon završetka utakmice viđeno je i treće poluvreme.

Predstavnici domaćeg kluba i medija koji su u miks zoni čekali na izjave aktera utakmice mogli su da čuju kako iz svlačionice gostujuće ekipe odzvanja uvredljiva pesma kojom su fudbaleri Napretka slavili bod.

"J**i, Grobare, j**i Grobare...", odzvanjalo je iz svlačionice gostujuće ekipe.

Pored toga su se iz svlačionice čuli povici "Idemo, cigani (nadimak kojim sebe nazivaju navijači Crvene zvezde)!"

Posle svega viđenog na terenu ovako nešto ne čudi jer su se fudbaleri Napretka u više navrata valjali kako bi zadržali vreme, a navijači Partizana im nisu ostajali dužni već su ih u završnici častili raznim uvredama zbog takvog pristupa.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.