Tole Karadžić: Čujem se svaki dan s ljudima iz Partizana i Zvezde, valjda je i njima dosadno

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 15:36

Tole Karadžić: ''Čujem se svaki dan s ljudima iz Partizana i Zvezde, valjda je i njima dosadno''

Na vezi je sa svima.

Nekadašnji predsednik FSS Tomislav Karadžić disciplinovano podnosi aktuelne karantinske dane, tokom kojih je učinio i jedno humano delo. Nedavno se pojavila informacija da je ustupio svoj hotel na korišćenje medicinskim radnicima u Subotici, što je i potvrdio u razgovoru za ''Kurir''.

''Lekari i medicinari su smešteni kod mene u hotelu, dao sam im ključeve i oni su tamo. Oni su na smenama, na dežurstvima u bolnici, a u hotelu žive >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada, dok ovo traje'', izjavio je Karadžić.

Višak slobodnog vremena koristi i za svakodnevne kontakte sa brojnim sportskim radnicima.

Među njima je i prvi čovek FSS Slaviša Kokeza, koji se uspešno oporavio od koronavirusa.

''Čuo sam se i s Kokezom kad je izašao iz bolnice i on mi je objasnio koliko je to zapravo opaka bolest'', konstatuje Karadžić.

A kada je u pitanju komunikacija sa ostalima...





''Čujem se svaki dan s ljudima iz Partizana i Zvezde, iz svih klubova. Valjda je i njima dosadno, pa se čujemo stalno. I sa Đorom sam se čuo, za njega ne brinem, on je na Zlatiboru bezbedan, tamo nema virusa, tamo ima samo vukova'', našalio se Karadžić.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.