Tadić, Miletić i Pavkov izazvali delirijum u Osnovnim školama

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić, Miletić i Pavkov izazvali delirijum u Osnovnim školama

Želja Ljubiše Tumbakovića po dolasku na mesto selektora Srbije bila je da se reprezentacija približi narodu i narod reprezentaciji, a posle današnje posete reprezentativaca Dušana Tadića, Nemanje Miletića i Milana Pavkova OŠ „Dragan Lukić“ i OŠ „Sava Šumanović“ mladost Srbije pokazala je kako se dočekuju i vole one koji Srbiju predstavljaju. Iskreno, spontano, kako dečije srce samo ume i zna, uz mnogo emocija i osmeha, srpski reprezentativci su doživeli trenutke koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svima ostati u lepom sećanju.
Kvota naše kladionice na pobedu košarkaša Partizana protiv Tofaša je 1.32.
Direktor OŠ „Dragan Lukić“, gospođa Aleksandra Brajović – Zoronjić, potrudila se da sve bude iznenađenje, pa su tako Tadić, Pavkov i Miletić „banuli“ na čas nemačkog jezika a reakciju i lica iznenađene dece teško je opisati. Ne verujem, da li je ovo moguće, pa jel ja ovo vidim Tadića, zar ovo nije Pavkov, moj heroj koji je dao dva gola Liverpulu, Miletić moj idol…samo su neke od reakcija dece kada su ugledali naše reprezentativce.
Usledila su pitanja, pokloni, autogrami, Tadić se na trenutak našao u zadnjoj klupi i odgovarao na pitanja nastavnice nemačkog, Miletić i Pavkov se podsetili kako je to biti ponovo ispred table, u prvoj klupi…Usledilo je zajedničko slikanje, a onda novi čas, sada fizičkog i fudbalica sa klincima. I ponovo vriska, naravno i slikanje, potpis na majici, duksu, ruci…Da nisu morali dalje u novu posetu, Tadić, Pavkov i Miletić ostali bi do mraka, nije bilo lako izvući se iz zagrljaja…

The post Tadić, Miletić i Pavkov izazvali delirijum u Osnovnim školama appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tadić, Miletić i Pavkov oduševili osnovce

Izvor: RTS, 08.Okt.2019

Želja Fudbalskog saveza Srbije, svih njegovih struktura i Ljubiše Tumbakovića po dolasku na mesto selektora Srbije bila je da se reprezentacija približi narodu i narod reprezentaciji, a posle današnje posete reprezentativaca Dušana Tadića, Nemanje Miletića i Milana Pavkova OŠ „Dragan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.