TSC na vrhu, Sabo priznaje da ni on nije očekivao tako dobre rezultate

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC na vrhu, Sabo priznaje da ni on nije očekivao tako dobre rezultate

Trudi se trener TSC-a da ostane skroman i na zemlji, uprkos fantastičnom startu sezone debitanta u Super ligi.

TSC Bačka Topola je ponovo pokazao da se ne šali: remi protiv Partizana u Beogradu bio je drugi u sedam odigranih kola, uz pet pobeda. Sjajan rezultat za novajliju u ligi, ali trener ekipe Zoltan Sabo ne krije da je tim imao sreće večeras.

"Zaista teška utakmica. Partizan je igrao odlično, imali smo sreće da uzmemo bod. Čestitam mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << momcima, poginuli su na terenu za ovo. Drago mi je što smo i u Beogradu pokazali da imamo kvalitet i da smo s pravom tu, za sada u vrhu našeg fudbala", rekao je Sabo novinarima.

Ovakvi rezultati u početku nisu slučajnost, kakve su vam ambicije ove sezone?

"Pod broj jedan, trudićemo se da nastavimo sa ovim igrama i nadam se da će rezultati ostati ovakvi. Naravno, dolaziće tu i do kriza i pada forme, a naš cilj je da budemo u plej-ofu ove sezone", rekao je Sabo.

Iskreno, malo ko je očekivao ovakve rezultate i vrh tabele, a vi? Dokle može da traje serija bez poraza?

"Pravo da vam kažem, nisam ni ja očekivao ovako sjajne rezultate, ali jako mi je drago zbog toga i mojih momaka koji su sjajni i sjajno rade. Imamo sjajnu atmosferu, idemo iz utakmice u utakmicu, razmišljamo samo o narednom protivniku, pa ćemo da vidimo dokle ovako ide", rekao je trener TSC-a.

Sabo je igrao za Partizan od 1996. do 2000. godine, ima 67 nastupa za crno-bele, a večeras je prvi put vodio tim protiv svog nekadašnjeg kluba.

"Prvo, izuzetno mi je drago što je Partizan ušao u Ligu Evrope, Partizan je moj klub i uvek će tako da bude i raduju me što su napravili dobre rezultate. Nadam se da će i u Evropi da pokažu dobre rezultate i želim im sve najbolje", rekao je Sabo.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.