TSC NE ZNA ZA PORAZ OD PARTIZANA: Sabo OTKRIO recept za novi PODVIG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 16:06

TSC NE ZNA ZA PORAZ OD PARTIZANA: Sabo OTKRIO recept za novi PODVIG!

Meč se igra u nedelju.

Na listi ekipa koje Partizan nije pobedio u svojoj bogatoj istoriji, u borbi za bodove, među retkim klubovima nalazi se TSC.

Superligaš iz Bačke Topole odigrao je u eliti do sada samo dva meča protiv crno-belih i oba su završena identičnim remijima (1:1). Šef struke TSC-a nada se da će tako ostati i posle nedeljnog duela (17) u Senti.

Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

– Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće svakako teško, Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo – rekao je Zoltan Sabo.

Napadač i nekadašnji đak Partizanove omladinske škole Nenad Lukić naglašava da njegove saigrače čeka težak meč.

– Oni u poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi s druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse – istakao je Lukić.

Čuvar mreže Nenad Filipović ulogu favorita, takođe, prepušta Partizanu, ali smatra da domaćin može da se suprostavi Parnom valjku.

– Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati – kaže golman Topolčana Filipović.

Podsetimo, TSC je trenutno na 9. mestu superligaške tabelesa 21 bodom, dok Partizan ima 11 poena više i najbliži je pratilac lideru Crvenoj zvezdi, koja je sakupila 41 bod.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaki bod je bitan, Čukarički cilja pobedu

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 15:28

Fudbaler Čukaričkog Dimitrije Kamenović rekao je danas da je njegova ekipa, posle eliminacije u Kupu Srbije, podigla glave i "namestila" ih za predstojeći meč protiv Napretka..."Kruševljani su promenili trenera, stabilizovali se, pobedili su nedavno TSC kod kuće. Uopšte nisu naivna ekipa, kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.