TROJICA NAVIJAČA PARTIZANA U KRITIČNOM STANJU! Pogledajte RAT DO ISTREBLJENJA u Kaću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJICA NAVIJAČA PARTIZANA U KRITIČNOM STANJU! Pogledajte RAT DO ISTREBLJENJA u Kaću (VIDEO)

Broje se povređeni posle još jednog brutalnog navijačkog obračuna među pristalicama Partizana!

Novi međusobni sukob navijača Partizana uznemirio je mirni Kać gde se odigrala brutalna tuča nekoliko sati pre utakmice Vojvodine i Partizana u Novom Sadu.

Bilans okršaja koji se odigrao u jednoj kladionici su najmanje četvoro mladića koji su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kliničkog centra Vojvodine. Iz KCV navode da su primljeni M. S. (21) sa teškim telesnim povredama glave, kome je urađena kompletna dijagnostika i u toku je operativno zbrinjavanje povreda i S.R. (20) sa teškim telesnim povredama.

B.N. (34) sa teškim telesnim povredama vratne kičme primljen je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju KCV.

K.N. (22) zadobio je lake telesne povrede i u toku je opservacija i zbrinjavanje rana u Urgentnom centru.

U Hitnoj pomoći pojašnjavaju da su dve njihove ekipe intervenisale oko 13.50 ispred kladionice u Svetosavskoj ulici u Kaću. Zbog sukoba navijača, policija je blokirala i regionalni Zrenjaninski put, a saobraćaj je u međuvremenu normalizovan.

Policija se još nije oglasila o ovom slučaju, a lokalni mediji javljaju da su na mestu tuče prisutni forenzičari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojica navijača Partizana KRITIČNO posle brutalne tuče u Kaću!

Izvor: RTV Pink, 07.Apr.2019

Broje se povređeni posle još jednog brutalnog navijačkog obračuna među pristalicama Partizana.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.