TRINKIJERI PREZADOVOLJAN VELIKIM TRIJUMFOM: Otkrio kakva je situacija sa povredom Gordića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI PREZADOVOLJAN VELIKIM TRIJUMFOM: Otkrio kakva je situacija sa povredom Gordića

Partizan posle preokreta savladao Virtus.

Podvig su napravili košarkaši Partizana u Bolonji pošto su uspeli da savladaju Virtus posle minusa od 15 poena i na taj način obezbede plasman u četvrtfinale sa prve pozicije u grupi. Nisu se crno-beli predavali i do kraja meča su malo po malo stigli i prestigli Virtus i ostvarili veliki trijumf. Zbog što su njegovi igrači pružili u Bolonji, zadovoljan je bio i trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno-belih Andrea Trinkijeri.

 - Pre svega, želim da čestitam svojim igračima na odličnoj utakmici, odličnom rezultatu. Utakmica je bila izuzetno teška. Mi nismo bili sposobni da ih uhvatimo u prvom poluvremenu, nismo igrali dobro, ali ti nekad košarka da mogućnost da se vratiš. Svi su dali po nešto, pobedili smo tešku utakmicu protiv jednog od najboljih timova u Evropi - rekao je Trinkijeri ne želeći sebi da pripisuje zasluge za veliki trijumf. - Ovu utakmicu su dobili moji igrači, trener je bio ovde, ali oni su napravili sve kako treba. Nekada se moram staviti po strani. Bilo je teško, išlo je gore, dole, levo, desno u prve tri četvrtine, ali kada smo morali da zagrizemo, uradili smo to kako treba. I velika je ovo pobeda, svi igrači su uradili nešto veliko za ekipu, od Uroša do Birče, apsolutno svi. Jedna lopta, pa jedna lopta. To nam je bilo neophodno.

Zadesio je Partizan i veliki hendikep kada se povredio Nemanja Gordić koji nije mogao da nastavi meč, a Trinkijeri se našalio da je tu osigurana pobeda.

 - Znate šta je prava priča iz ove utakmice. Gordić je došao i rekao ''Treneru, da se nisam povredio, nikada ne bismo pobedili, jer sam igrao užasno'', to je priča - nasmejao je Trinkijeri novinare, ali nije mogao više da kaže o povredi Gordića. - Ne znam kako je Gordić. Zglob je u pitanju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Brenda Pate, izabranica nemačkog tenisera Aleksandera Zvereva.

Und was hast du zu Weihnachten bekommen? Einen Bauch ... 🤪 Mit mir nicht!😋🤓

Објава коју дели Brenda (@brendapatea) дана 12. Дец 2019. у 11:56 PST

Good Morning 😃☀️ Have a great and positive day!💛

Објава коју дели Brenda (@brendapatea) дана 1. Дец 2019. у 11:44 PST

Wir denken zu viel und fühlen zu wenig!🖤

Објава коју дели Brenda (@brendapatea) дана 15. Окт 2019. у 10:41 PDT

🅲🅷🅸🅻🅻

Објава коју дели Brenda (@brendapatea) дана 5. Окт 2019. у 12:14 PDT

Einige Filmvorschläge? 👀📽 _______________________________ #netflix #amazon

Објава коју дели Brenda (@brendapatea) дана 24. Авг 2019. у 10:55 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.