TRINKIJERI: Da ponovimo energiju kao protiv Virtusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI: Da ponovimo energiju kao protiv Virtusa

Partizan dočekuje Cedevita Olimpiju sutra od 19 časova.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim protiv Cedevite Olimpije u 15. kolu ABA lige mora da odigra sa istom energijom kao protiv Virtusa u Evrokupu. Meč između crno-belih i Cedevita Olimpije igra se u subotu od 19 časova u ''Štark areni''. Crno-beli su u prvom meču Top 16 faze Evrokupa u punoj Areni pobedili tim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bolonje 99:81 u najboljoj utakmici ove sezone.

 - Pred nama je utakmica od velikog značaja za obe ekipe. Dolazi nam Cedevita Olimpija, tim od kojeg smo izgubili u prvom delu sezone i tim koji se bori za najviši plasman u ligi. Zbog toga, suvišno je govoriti koliko će važno biti da onu energiju koju smo na terenu i tribinama Arene videli u sredu, vidimo sutra ponovo - rekao je Trinkijeri.

Jedan od najboljih pojedinaca u pobedi protiv Virtusa, plejmejker crno-belih Nemanja Gordić potencirao je iskustvo rivala, ali veruje u uspeh Partizana.

 - Oni su tim koji je pun iskusnih igrača. To su momci koji su igrali velike utakmice i osvajali mnogo trofeja do sada i sigurno je da znaju kako se igraju ovako važni mečevi. Sa druge strane, verujem da ćemo mi biti u stanju da odigramo slično kao protiv Virtusa, sa velikom energijom i da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da dođemo do pobede", poručio je Gordić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA dama Pejdž Vanzant.

☀️😝 @si_swimsuit is here!!!!! ☀️🌻 #siswimsuit

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on May 8, 2019 at 11:57am PDT

🌴🌞 New vlog. Link in bio.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Aug 12, 2019 at 3:44pm PDT

Pool day ☀️ ps. Watch out newest vlog. Link in bio.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Jul 29, 2019 at 3:28pm PDT

📷 @timvanbergen #paigevanzant

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Mar 8, 2018 at 2:25pm PST

#UFCNashville

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Apr 22, 2017 at 6:03pm PDT

I should probably kick some ass today. 🦁

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Sep 19, 2019 at 2:36pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.