TRENER MLADOSTI: Partizan je evidentno bolji, Lalatovića ne bih komentarisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 19:47

TRENER MLADOSTI: Partizan je evidentno bolji, Lalatovića ne bih komentarisao!

Ekipa iz Lučana se okreće obavezama u Kupu Srbije.

Trener Mladosti iz Lučana Goran Stanić, izjavio je po završetku utakmice sa Partizanom, u okviru 27. kola Superlige Srbije, prvog posle prekida usled pandemije koronavirusa koju je njegova ekipa izgubila rezultatom 4:1 (2:1), da je zadovoljan određenim delovima igre svojih izabranika, ali da su crno-beli evidentno bolji rival.

Stručnjak iz Makedonije odbio je da komentariše izjavu šefa stručnog štaba Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nenada Lalatovića da će Mladost izaći sa "petim timom".

- Ova velika pauza je bila velika nedoumica za sve ekipe. Mladost je ekipa koja će pružiti svim mladim igračima šansu, pogotovo jer se od sledeće sezone uvodi pravilo o obaveznom nastupanju igrača do 21. godine u prvih 11.  Zadovoljan sam nekim segmentima , pogotovo od 16 do 27 minuta. Nismo mogli da pariramo ekipi Partizana, koja je evidentno bila bolja. Izjavu Lalatovića ne bih kometarisao - rekao je Goran Stanić.

Nakon ovog poraza ekipa iz Lučana se nalazi na 8. mestu sa 37 osvojenih bodova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.