TRANSFER KARIJERE: Bivši igrač Partizana ide u Juventus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 08:54

TRANSFER KARIJERE: Bivši igrač Partizana ide u Juventus!

O tome se dugo priča.

Nepremostivu "tvrđavu" oformio je Dijego Simeone u Atletiku. Odbrana je poslednjih sezona postala "zaštitno lice" Madriđana, a temperamentni Argentinac je zahvaljujući čvrstini u defanzivi doveo klub do borbe za šampionsku titulu.

Jorgandžije zaostaju samo bod od vodećeg Sosijedada, ali imaju i dva meča manje, što im omogućava da u dogledno vreme postanu lideri La lige.

Sjajne partije Stefana Savića u defanzivi, naterale su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čelnike Juventusa da opet zakucaju na vrata Madriđana. Podsetimo, još tokom maja Stara dama je želela bivšeg igrača Partizana u svojim redovima (pročitajte OVDE), ali do dogovora nije došlo.

Trener Andrea Pirlo namerava da pojača odbranu, obzirom da Ronaldo, Morata i Dibala ne mogu da postignu golova, koliko zadnja linija Juvea može da primi.

Šampion Italije Saviću daje prednost, jer crnogorski reprezentativac ima iskustvo igranja u Seriji "A", budući da je tokom karijere branio boje Fjorentine.

Otežavajuću okolnost Juventusu predstavlja činjenica da štoper ima ugovor sa Jorgandžijama ima do leta 2022. godine, kao i otkupnu klauzulu od 85.000.000 evra, što znači da čelnici Torina moraju da se upuste u ozbiljne pregovore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.