TEŠKA POVREDA: Najavljivan kao veliko pojačanje Partizana, sada se okliznuo na nalepnicu i završio sezonu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 13:34

TEŠKA POVREDA: Najavljivan kao veliko pojačanje Partizana, sada se okliznuo na nalepnicu i završio sezonu (VIDEO)

Parket bio koban.

Centar Virtusa Ekpe Judo doživeo je tešku povredu kolena zbog koje je sezona za njega gotovo sigurno završena, tvrde italijanski mediji.

Iskusni Nigerijac, koji je ovog leta stigao u Bolonju, povredio je koleno u četvrtfinalu Superkupa protiv Detrone u subotu uveče.

🚨Ekpe Udoh had a very serious knee injury in Italian Supercopa. His team @Virtusbo won @DerthonaBasket with 74-66 but they are gonna loose for the season the Nigerian big >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << man. They are on the market for a center. #7dayseurocup @LegaBasketA #euroleague #SuperCopa pic.twitter.com/EmvJTLoa34

— Christos Harpidis (@chrisalucard) September 18, 2021

Ekipa Serđa Skarijola je pobedila rezultatom 74:66, ali je Judov slučaj bacio senku na plasman u četvrtfinale. Sada će Virtus morati u potragu za novim centrom.

Karlo Anćeloti je veliki trener - vidi se to i ove sezone: Real je u prva četiri kola dao 13 golova, ima 10 bodova, i večeras (21.00) raspoložen ide na noge Valensiji. Kvota na dvojku je 2,00, na kombinazziju 2&3+ 2,95, a na duplu šansu 1X 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Real.

Podsetimo, nekadašnji igrač Fenerbahčea i Milvoki Baksa figurirao je kao pojačanje Partizana, pre nego što je obukao dres italijanskog velikana.

Trener Virtusa Serđo Skariolo nije krio nezadovoljstvo povodom razloga zbog kog se centar povredio, te upozorio na opasnost koja vreba od nalepnica.

- Šokirani smo i zabrinuti. Naša najveća briga sada je Ekpeova povreda, izgleda loše, a on je igrač oko koga se gradi naša igra. Ppriča u vezi sa nalepnicama na parketu na koje se igrači okliznu mora da bude nešto o čemu se razmišlja. Pretrpeo je ozbiljnu povredu, to je ozbiljno oslabilo i naš tim. Nadam se da će to poslužiti da nam razjasni da moramo takvim detaljima da posvetimo mnogo pažnje. Ne postoje nalepnice u NBA ligi - ocenio je Skariolo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.