Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO JE POČELO, I VEĆ STIGLE PRVE ČARKE: U glavnoj ulozi Jaka i Pavlović! (VIDEO)

Drugi meč finalne serije KLS između Partizana i Crvene zvezde tek je počeo, a već je došlo do prvih manjih ”varnica” na parketu.  

Posle manje od dva minuta igre. Nakon jednog sudijskog prekida i faula Lazića nad Pavlovićem, Crnogorac je blago bacio loptu ka Slovencu.
Uvek temperamentni Jaka Blažič loptom pogodio Sašu Pavlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u leđa koji je zajedno sa svojim saigračima sa klupe započeo pritisak na sudije. 

(Izvor: Vine/Aleksa)

The post TEK ŠTO JE POČELO, I VEĆ STIGLE PRVE ČARKE: U glavnoj ulozi Jaka i Pavlović! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LUDILO NA POLUVREMENU: Miša Tumbas pokazao Delijama ONU stvar, reagovala žandarmerija! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015

Na poluvremenu meča Partizan – Crvena zvezda došlo je do novog incidenta. . . Nakon što su ga Delije prozival da se skine, poznati navijač Partizana Miša Tumbas izašao je na centar igrališta i skinuo gaće i gesitkulirao ka tribine gde se nalaze navijači crveno-belih.. Žandarmerija je morala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.