Sve bolje vesti po navijače Partizana, gotov strašan niz Bešiktaša! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve bolje vesti po navijače Partizana, gotov strašan niz Bešiktaša! (foto)

Turski klub je doživeo poraz u današnjem meču protiv Antalije.

Bešiktaš je poražen na svom terenu. Antalija je bila bolja ukupnim rezultatom 3:2, a interesantno je da je ovo prvi poraz nakon čak 45 ligačkih utakmica kod kuće!

Oni su u tom periodu ostvarili čak 38 pobeda i samo sedam remija, a sada su prvi put nakon više od dve godine poraženi na domaćem terenu u ligaškoj utakmici.

Ovaj podatak dovoljno govori koliko će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizanu biti teško u revanš utakmici, koja se igra u četvrtak, a domaćin će biti Bešiktaš. Prva utakmica u Beogradu je završena rezultatom 1:1.

Bešiktaš je dominirao u celoj utakmici, ali je Antalija u prvom poluvremenu uputila 4 udarca u okvir gola i čak tri su završila u mreži domaćina. Negredo je u 26. minutu postigao jedini gol u prvom poluvremenu za Bešiktaš.

Na početku drugog poluvremena, Pepe je postigao gol za 3:2, ali uprkos i daljoj dominaciji domaćina, gosti su uspeli da zadrže prednost i da ostvare vrlo bitnu pobedu.

Partizan će pokušati iznenadi turski klub koji je definitivno favorit u ovom dvomeču i ima postignut gol u gostima. Ipak, vidi se da je Bešiktaš u krizi, sam način na koji su prošli Lask u prethodnoj rundi (golom u poslednjim trenucima meča) i ovaj prekid rekordnog niza daju za pravo navijačima "Crno-belih" da mogu do Lige Evrope.

1 - Beşiktaş, Süper Lig'de 45 maç aradan sonra evinde ilk kez yenildi (38G 7B). Şok. pic.twitter.com/icFFDefpVK

— OptaCan (@OptaCan) 26. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.