Suma: Greške ne smeju da se ponavljaju, napadamo prvo mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma: Greške ne smeju da se ponavljaju, napadamo prvo mesto

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, posle pobede nad Spartakom (4:0), rekao je danas da njegov tim više nema pravo na grešku jer juri prvo mesto i šampionsku titulu.

"Osećamo se dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom. Uspeli smo u tome. Apsolutno smo svesni da više ne smemo da "prosipamo" bodove. Moramo da napadamo prvo mesto, to je naš cilj", rekao je Suma za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Suma je, uz Bibrasa Natha, Umara Sadika i Đorđa Ivanovića, bio strelac u ubedljivom trijumfu, posle kojeg Partizan ima sedam bodova manje od lidera Crvene zvezde.

"Dobro je za tim što nema sebičnosti. Neophodno je da igramo kao što smo protiv Spartaka, nismo bili sebični, asistirali su jedan drugom Natho i Sadik. To je dobar signal za sve u klubu".

Pred crno-belima je sada težak raspored, slede dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom u Superligi, kao i protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope.

"Mi smo Partizan, tako idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre, mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja", zaključio je on.

Partizan u sredu gostuje Čukaričkom na Banovom brdu od 15.30.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.