Strahinja Pavlović prvi put u dresu Monaka, novi trener ga je posebno izdvojio (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 15:38

Strahinja Pavlović prvi put u dresu Monaka, novi trener ga je posebno izdvojio (foto)

Doskorašnji štoper Partizana priključio se novim saigračima.

Strahinja Pavlović se prelepim golom oprostio od Partizana u finalu Kupa u Nišu, to ipak nije bilo dovoljno da crno-beli osvoje trofej, pa rastanak ipoak nije bio onakav kakav je očekivao.

To je sada iza njega, on je pre dva dana otputovao u Monako iz Beograda i danas je odradio prvi trening sa svojim novim saigračima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Monako ima i novog trenera, hrvatskog stručnjaka Nika Kovača, bivšeg trenera Bajerna, čija je promocija najavljena za 16 časova i 30 minuta.

On je već počeo da radi sa ekipom, a na fotografijama koje je Monako objavio na društvenim mrežama, vidi se da je Kovač izdvojio Pavlovića od ostalih i na terenu obavio jedan razgovor posebno sa njim.

Verujemo da će i tokom današnje promocije Kovač prokomentarisati Pavlovićev dolazak, pa možda i nedavne spekulacije da bi srpski štoper navodno mogao na pozajmicu u belgijski Serkl Briž, koje su poslednjuh dana utihnule.

Podsetimo, Pavlović je sa Monakom potpisao ugovor još zimus, a na proleće je ostao u Partizanu na pozajmici. Crno-beli su od ovog transfera već zaradili 10 miliona evra, uz mogućnost da inkasiraju još par miliona na ime bonusa.

Srećno, Strahinja!

-

-

🔛 Premier entrainement au CE pour Pavlovic 🇷🇸 pic.twitter.com/UTvlCVX1oC

— AS Monaco 🇲🇨 (@AS_Monaco) July 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STRAHINJA PAVLOVIĆ ODRADIO PRVI TRENING SA MONAKOM: Već obavio razgovor sa novim trenerom Nikom Kovačem! FOTO

Izvor: Kurir, 21.Jul.2020

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović odradio je danas svoj prvi trening sa novom ekipom - francuskim Monakom. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.