Strahinja Pavlović otkrio šta mu je rečeno u vezi neostvarenog  transfera u Lacio

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Pavlović otkrio šta mu je rečeno u vezi neostvarenog transfera u Lacio

Talentovani štoper Partizana objasnio kako je to izgledalo iz njegovog ugla.

Strahinja Pavlović je večeras bio gost na TV Arena Sport, a osim jučerašnjeg derbija, neizbežna tema bio je i nerealizovan transfer u Lacio, koji je u jednom trenutku izgledao kao gotova stvar, pogotovo kada je on otputovao u Rim.

Međutim, otuda se vratio neobavljenog posla, a italijanski mediji su tada pisali da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošaolekarski pregled i da je to razlog odistajanja rimskih ''Nebesko plavih'', što su kasnije iz Partizana demantovali.

Naravno, najznačajnije je ono što sam fudbalerkaže o svemu ovome, a on je to učinio večeras na ''Areni Sport''.

''Ne bih da ulazim u detalje, najbitnije je da je sa mnom sve u redu, da to što se pisalo u medijima nije istina. Ja ne bih mogao da igram ni u Partizanu da je to istina.

Nisu se poklopile neke stvari koje sam mislio da hoće. Meni mnogo toga i ne pričaju, to vodi uprava kluba, rekli su mi da ništa ne brinem i da uživam u fudbalu'',
istakao je Pavlović.

Što se tiče sinoćnjeg trijumfa Partizana u 161. večitom derbiju, Pavlović ističe da je njegov tim zaslužio sva tri boda.

''Bila je jako dobra utakmica, puna ritma, i Zvezda i Partizan su ušli u meč sa dosta energije, mislim da smo bili za nijansu bolji i uspeli smo da pobedimo.

Mislim da smo ušli sa više energije, imali smo mnogo više šuteva, bili opasniji i to je na kraju i donelo rezultat'',
objasnio je Pavlović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.