Strahinja Pavlović, da li je gotovo? Još jedan velikan u igri?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Pavlović, da li je gotovo? Još jedan velikan u igri?

Pronose se vesti da je završio posao sa Rimljanima, ali slična priča dešavala se sa Juventusom. Koji klubovi su u igri?

Partizanu je potreban novac, ali najbolja varijanta za klub iz Humske je da eventualno proda Strahinju Pavlovića, ali da on ostane u klubu na pozajmici.

To navodno nudi Lacio koji je poslao ponudu od 5.5 miliona evra, za koju se šuškalo da će biti prihvaćena.

Ali, kako to obično biva, sve je obavijeno velom tajne, ono što je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je Partizan ranije razgovarao sa skautima Juventusa, da su oni imali ideju da Pavlović ode u Italiju, u klub svojih snova, ali i da bude pozajmljen.

Od toga za sada nema ništa, Juve sigurno može da plati više, ali ponude nema.

Seltik je želeo odmah da dovede Pavlovića, Nil Lenon ga je gledao u Velsu, međutim, iako bi odmah dobio šansu, čini se da ni mladi štoper nije bio baš zainteresovan za odlazak u Škotsku.

Sada se priča da je Siti zakucao na vrata Partizana, da će gledati Pavlovića u narednom periodu, oni traže mlade štopere, Otamendiju je ovo verovatno poslednja sezona, Kompani je otišao, Laport je standardan, a Stons se, delom i zbog povreda ne razvija kako su zamislili.

U svakom slučaju za PL je rano, ali sigurno da će Pavlović sačekati, dobre partije ove sezone bi mogle da mu povećaju cenu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.