Izvor: RTS, 09.Jul.2022, 23:10

Stolica: Važna pobeda, ali svima smetaju ovakvi tereni

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica bio je zadovoljan igrom, a razočaran stanjem terena u Ivanjici posle trijumfa njegovog tima (4:0) u prvom kolu nove sezone Superlige.
Partizan je sa veoma ubedljivih 4:0 savladao Javor u Ivanjici na startu Superlige Srbije.

"Važno je da smo pobedili, da smo otvorili dobro prvenstvo. Mnogo smo improvizovali, neke stvari nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trenirali, ali teren nije dozvoljavao da se igra bolji fudbal, to mi je najžalije. Ali, mladi igrači su bili dobri, moramo biti zadovoljni. Momci su pokazali karakter, prilagodili se uslovima", izjavio je Stolica.
Strateg crno-belih istakao je da nikome nije u interesu da se fudbal igra po lošim terenima.
"Pripremate ekipu da gledaoci uživaju u dobrom fudbalu, ali to ne može da se pokaže zbog terena. Da smo izgubili rekli biste `vidi ga, kuka na teren`. Ne, svima nam zaista smetaju ovakvi tereni, nadam se da će to da se promeni", rekao je Stolica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.