Stigao poziv novinarima, Partizan završio novo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao poziv novinarima, Partizan završio novo pojačanje!

To se čekalo iz Humske, zakazana nova promocija.

Više nema nikakve dileme, Partizan će u drugom delu sezone biti jači za još jednog napadača, 25-godišnjeg Dejana Georgijevića!

Njegov transfer se najavljivao u medijima u proteklih desetak dana, a da je posao uspešno okončan svedoči i poziv iz Humske upućen novinarima na promociju novog pojačanja.

Promocija je zakazana za sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tačno u podne na stadionu u Humskoj!

Georgijević će biti drugo pojačanje crno-belih ove zime, posle Muse Ndžaja iz norveškog Stabeka koji igra na poziciji krilnog fudbalera.

Kako se i najavljivalo, Georgijević u Humsku stiže na pozajmicu s pravom otkupa iz mađarskog Ferencvaroša, čiji je član od februara prošle godine i sa kojim je ugovorom vezan do juna 2021.

Od početka tekuće sezone, međutim, odigrao je samo jednu utakmicu, tačnije 22 minuta, i to u Kupu Mađarske i postigao jedan gol. Prethodno je tokom proleća, prošle sezone, upisao sedam nastupa za Ferencvaroš i postigao jedan pogodak.

Mnogo bolji učinak imao je u Voždovcu, odakle se preselio u Mađarsku, u prvoj polusezoni 2017/18 je odigrao 17 mečeva za ''Zmajeve'' i postigao devet golova u Superligi.

Podsetimo, Georgijević je svojevremeno bio član mlađih kategorija Partizana, ali do prvog tima crno-belih stiže zaobilaznim putem.

Na njemu je sada da se dokaže i ''natera'' čelnike crno-belih da otkupe njegov ugovor od Ferencvaroša. Na ''Transfermarktu'' je ove zime procenjen na 150.000 evra, a Mađari su za njegov transfer prošle zime izdvojili 200.000.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZAKAZANA PROMOCIJA: Partizan u sredu PREDSTAVLJA novo POJAČANJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019

Crno-beli se užurbano pojačavaju...Dejan Georgijević je defintiivno novi napadač Partizana. Promocija je prvobitno bila zakazana za sutra, tačno u podne na stadionu u Humskoj, ali je ipak prolongirana za 13.30...Georgijević će biti drugo pojačanje crno-belih ove zime, posle Muse Ndžaja iz norveškog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.