Stanojevićev sledeći izazov, ovo je njegov novi klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojevićev sledeći izazov, ovo je njegov novi klub! (foto)

Nekadašnji trener Partizana pronašao novi angažman.

Posle kraće pauze, srpski stručnjak Aleksandar Stanojević ponovo je dobio adekvatnu ponudu iz inostranstva.

Ovog puta iz Saudijske Arabije, gde će u sledećoj sezoni voditi ekipu Al Kacije, što je i potvrđeno na Tviter nalogu tamošnje lige.

Al Kacija je u protekloj sezoni teško izborila opstanak, sa samo bodom više iznad zone ispadanja. Naravno, sa Stanojevićem na klupi pokušaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da u sledećoj sezoni naprave korak napred.

Četrdesetčetvorogodišnji stručnjak je posle odlaska iz Partizana 2012. godine radio u Kini (Dalijen Aerbin, Peking Guan, Peking Enterprajz), Izraelu (Makabi Haifa) i Grčkoj, gde je prošlog leta proveo samo par meseci u PAOK-u.

-

عاجل - نادي القادسية يوقع مع المدرب الصربي ألكسندر ستانو جيفيتش، بطل الدوري الصربي لعامين متتاليين 2009/10 و 2010/11 . [الرياضية] pic.twitter.com/4h2lGpRrHO

— الكرة السعودية (@KSA_LEAGUE) May 23, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanojević potpisao: Ugovor na godinu dana u Saudijskoj Arabiji

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2018

Nepunih godinu dana posle razlaza sa PAOK-om, pronašao je Aleksandar Stanojević novi posao. Preciznije, Arapi su pronašli njega. Nekadašnji šef struke Partizana imenovan je za novog trenera Al Kadisije iz Saudijske Arabije. Vest je potvrdio klub iz grada Konbar, saopštivši da je Stanojević potpisao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.