Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2021, 11:18

Stanojević pred Pazar: Popović na golu, rotacije na desnom beku i Suma koji se bori za mesto u timu

„Znamo da smo dobili jednu od sedam poslednjih utakmica na ovom gostovanju“, opominje trener Partizana

Pred početak prošle sezone Partizan je ambiciozno najavio napad na titulu, a onda se odmah sapleo u Novom Pazaru (3:2). Od domaćina koji je tek sastavio tim za Superligu u tom momentu.

I tada se pokazalo da nešto na gostovanju u Pazaru ne prija Partizanu. Pa iako su sada na čelu tabele sa sve tri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobede, crno-beli sa velikim oprezom čekaju gostovanje na stadionu kraj Jošanice.

Svestan sam šta znači utakmica u Novom Pazaru. Neko iz stručnog štaba je izvadio podatak da je Partizan od poslednjih sedam mečeva na tom gostovanju dobio samo jedan. Tako da nam je jasno šta znači igrati tamo, na koji način možemo da im se suprotstavimo, šta nam je potrebno“, rekao je Aleksandar Stanojević, trener Partizana pred nedeljno gostovanje.

Meč u Novom Pazaru je upao crno-belima između dva velika iskušenja protiv Sočija u Ligi Konferencije, te se očekuje da bude promena u sastavu Partizana.

Generalno, ja ne odmaram igrače, samo ih rotiram, jer želim da svi budu u fokusu. Uvek četiri-pet fudbalera izrotiramo i kada su umorni i kada nisu. Što se tiče umora, sve je normalno, imamo dovoljno vremena do utakmice da se odmorimo, da potpuno spremni dočekamo meč“.

Promena među igračima u polju će biti, ali na golu neće. Aleksandar Popović će čuvati mrežu i pored nekoliko udaraca dobijenih u Rusiji.

Popović je u dobrom stanju. Pričao sam sa trenerom Jovšićem, on smatra da bi Popović trebalo da napravi kontinuitet od tri-četiri utakmice, a kasnije ćemo rotirati“.

Miljkovića neće biti u timu ni za ovaj susret, a neizvesno je da li će šansu dobiti Živković ili Lutovac.

Prezadovoljan sam kako su obojica odigrala, bili su na visini zadatka. Rotiraću ih, zaslužuju šansu i jedan i drugi“.

Posebne pohvale od trenera dobio je Rikardo Gomeš, koji je i u Rusiji bio strelac za Partizan.

Oduševljen sam njegovom energijom, fokusom, željom, a kvalitete su svi videli. Za mene je njegova posvećenost najveći dobitak kao trenera, za ovaj tim. Želja je važnija od bilo kojeg gola“.

S druge strane, tih biranih reči nema za Sejdubu Sumu, koji tek počinje da se bori za mesto u timu.

Suma je imao veliku želju da ode, ali ponude koje su bile za njega nisu zadovoljile ni klub ni njega. Sada je rekao da želi da se bori za mesto u timu, pa sve zavisi od njega. Kako se bori, to će vreme pokazati. Svako želi dobrog igrača, pa i ja, ali prvo mora on da se nametne ekipi, jer vidite kakav nam je timski duh, a tek onda treneru. Od njega zavisi, jer ima dosta igrača koji igraju dobro, imaju izvanrednu statistiku i prošle i ove sezone. Neka radi, neka se trudi, dobiće šansu kad zasluži“, istakao je Aleksandar Stanojević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.