Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 14:54

Stanojević daje male šanse Sumi da vidi derbi: Mesec dana nije trenirao sa ekipom

“Samo iz medija sam video da je spreman i da razume da je pogrešio”, kaže trener Partizana

Pružio je ruku pomirenja Sejduba Suma prema treneru Aleksandru Stanojeviću, priznao da je pogrešio što je bez dozvole kluba otišao da povređen igra za reprezentaciju Gvineje, ali sve to mu neće doneti mesto u timu za nedeljni večiti derbi.

Svi ti znaci da Suma traži priliku za iskupljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nisu ni dobacili do šefa struke, bar ne do popodnevnog treninga.

Ja sam iz medija saznao da je spreman, da razume da je pogrešio... Ali, moram da prvo naglasim da Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom! Ništa ovo ne shvatam lično, ne bih mogao da budem trener da tako gledam na stvari. On prvo nije prošao pripreme, izgubio je pasoš, pa sam mu opet i pored toga dao šansu da igra protiv Santa Klare. Da ima išta lično, to ne bih uradio”, rekao je Stanojević na konferenciji pred meč sa Zvezdom.

Sezona je dobrano odmakla, Partizan ima odlične rezultate i bez Sume i zato će Gvinejac teško dobiti tek tako šansu da ponovo zaigra.

“Gledam samo ono što je najbolje za nas. Ja Sumu nisam ni video, pa da li će biti u konkurenciji za derbi – ne znam. Ako vidim na treningu da može posle mesec dana bez ijednog treninga sa timom da nam doprinese – staviću ga da igra. Ma, staviću i Baždara ako mi kažete da će on da nam reši utakmicu. Mi imamo 20 i nešto momaka i pravimo izvanredne rezultate bez bilo koga. Sad da će neko da nam dođe s neba i nešto nam donese...”

Ali, spreman je Stanojević da ukaže novu šansu Gvinejcu, kada je omaleni vezista zasluži.

Već sam jednom pokazao da ne shvatam ništa lično i dao sam mu i pored svega priliku protiv Santa Klare. Dok god je Suma u klubu, sa nama, radiću ono što je najbolje za tim, ono što je u interesu Partizana. Pojedinac me ne interesuje”, podvukao je Aleksandar Stanojević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘IZ MEDIJA SAM SAZNAO DA JE SPREMAN’: Stanojević pred derbi o ‘slučaju Suma’ – ‘Ništa lično, ali nije trenirao mesec dana!’

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2021

Fudbalere Partizana u nedelju očekuje večiti derbi.. The post ‘IZ MEDIJA SAM SAZNAO DA JE SPREMAN’: Stanojević pred derbi o ‘slučaju Suma’ – ‘Ništa lično, ali nije trenirao mesec dana!’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.