Stanojević: Ne može stalno da se pobeđuje

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 20:16

Stanojević: Ne može stalno da se pobeđuje

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević nije bio preterano nezadovoljan porazom njegovog tima na kraju Linglong Superlige Srbije.

Crno-beli su u poslednjem, 38. kolu, izgubili od Mladosti u Lučanima rezultatom 1:0, u uvertiri za finale Kupa sledećeg utorka protiv Crvene zvezde.

Stanojević je istakao da je ovaj poraz dokaz da nije lako stalno pobeđivati.

"Znate šta, teško je pobeđivati u svim utakmicama. Oni su dobar protivnik. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo mnogo utakmica pobedili i tek kada izguibite onda shvatite koliko je to teško. Imali smo 30 pobeda, danas su oni bili bolji", rekao je Stanojević za TV "ArenaSport".

Potom je upitan za poslednji meč u sezoni, finale Kupa koje će sledećeg utorka igrati protiv Crvene zvezde na njenom stadionu.

"Spremamo se, kod nekih stvari ćemo izvući pouke, to je totalna drugačija utakmica i videćemo. Biće značajna, naravno", zaključio je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.