Izvor: RTS, 02.Mar.2021, 21:10

Stanojević: Mogu da budem zadovoljan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem tima u pobedi protiv Vojvodine od 2:0 u derbiju 25. kola Superlige Srbije.
Crno-beli su pobedili Vojvodinu sa 2:0, što im je 13. trijumf u nizu u domaćem prvenstvu.

"Mnogo teška utakmica, fizički posebno. Snažna su ekipa, bilo je teško izdržati celu utakmicu u dobrom ritmu. U prvom poluvremenu smo dobro igrali, trebalo je da damo još neki gol. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo šanse. Ugrožavali su nas iz prekida, dobro smo se branili i mogu da budem zadovoljan", rekao je Stanojević posle meča.
Partizan u prethodne tri utakmice nije uspeo da pobedi Vojvodinu, ali je u Humskoj prekinuo taj niz.
"Imamo cilj od starta, ne razmišljamo s kim kakav skor imamo. Cilj je bio da pobegnemo trećeplasiranoj ekipi i da ostanemo u korak sa Zvezdom. To je glavni cilj i uspeli smo. Mislim da smo se definitivno odvojili od ostalih ekipa", zaključio je Stanojević.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trinkijeri: Ovo je rat, vi imate dobro oružje

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 00:00

Trener Bajerna Andrea Trinkijeri kaže da njegova ekipa mora ići korak po korak u Evroligi...Bavarci su jako blizu da obezbede plej-of elitnog takmičenja, imaju skor 17-10 i trenutno su četvrti..."Ne gledamo skor, gledamo utakmicu po utakmicu. Svaka može biti kritična, važna. Znamo da ne možemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.