Srpskog fudbalera navijači zasuli flašama i bakljama (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskog fudbalera navijači zasuli flašama i bakljama (VIDEO)

Na teškom gostovanju u Pragu ekipa Libereca uspela je da savlada Slaviju sa 2:1, a drugi gol za goste postigao je naš internacionalac Miloš Bosančić, bivši igrač Partizana i Crvene zvezde.

S obzirom na to da je pogodak postigao udarcem sa 11 metara to verovatno ne bi bila vest da se on nije potrudio da postane. Naime, Bosančić je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da pogodak proslavi ispred tribine na kojoj su najvatreniji navijači Slavije koji nisu mogli da istrpe provokaciju pa su ga gađali čašama, flašama, bakljama... svim što im je bilo na dohvat ruke.

Liberec je posle 11 odigranih kola ima 20 osvojenih bodova i zauzima četvrto mesto na tabeli, dok je Slavija druga sa 22, ali i čak 11 manje od vodeće Viktorije iz Plzenja.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.