Srbija tuguje za Dukijem, Partizan večeras igrao u čast malog heroja... (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija tuguje za Dukijem, Partizan večeras igrao u čast malog heroja... (foto)

Sve nas je ovog vikenda presekla strašna vest iz Barselone. Otišao je Duki...

Uz mnogo nade ispraćen je u Barselonu pre dve nedelje, a posle dramatične trke sa vremenom kako bi se prikupila sredstva za nastavak njegovog lečenja, verovali smo da će se vratiti sa osmehom koji nas je sve osvojio, a onda je tokom današnjeg dana saopšteno da je četvorogodišnji Dušan Todorović preminuo...

Čitava Srbija upućuje izraze saučešća Dukijevoj porodici u njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neizmernom bolu, a pored ostalih, ovim tužnim povodom oglasio se i Partizan.

Znate već da je ovu njegovu hrabru borbu obeležila i ljubav koju je iskazivao ka Partizanu, posebno ka njegovom omiljenom fudbaleru Nemanji R Miletiću, koji je želeo da ga poseti u Barseloni tokom predstojeće prvenstvene pauze, ali nažalost sada je za to kasno...

Fudbalski klub Partizan se danas oprostio od Dukija rečima: ''Počivaj u miru naš Anđele! Vole te zauvek tvoji Grobari'', dok je posle večerašnje košarkaške utakmice Cedevita - Partizan (84-87), kapiten Partizana Novica Veličković na Tviteru poručio:

''Mnogo ćeš nam nedostajati! Mali heroju, ovo je bilo u tvoju čast''.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Počivaj u miru naš Andjele! Vole te zauvek tvoji Grobari!

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 29. Сеп 2018. у 10:30 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.