Spustio roletnu! Četiri odbrane Bojana Šaranova podigle Suboticu na noge (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spustio roletnu! Četiri odbrane Bojana Šaranova podigle Suboticu na noge (VIDEO)

Golman Partizana bio je ubedljivo najbolji akter revanša polufinala Kupa Srbije

Ako je Nemanja Mihajlović najbolji igrač Partizana ovog proleća, onda je tik iza njega - Bojan Šaranov.

Golman koga su crno-belih zimus doveli bez obeštećenja polako, ali sigurno se ispostavlja kao pogodak sportskog direktora Ivice Ilieva, jer je interencijama ne samo čuvao klub iz Humske na mečevima protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << niškog Radničkog ili Voždovca, te u 151. večitom derbiju, nego se potpisao i ispod plasmana u finale Kupa.

Nekadašnji čuvar mreže OFK Beograda i Makabija iz Tel Aviva bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča u Subotici, gde je ekipa Ivana Tomića savladala Spartak (3:0) i  izborila pravo da se, kao i prošle godine, bori za trofej.

Šaranov je blistao. Odbranio je bar četiri zicera. Sve pri vođstvu svog tima 1:0, što znači da je direktno uticao na kasnije potvrđenu pobedu.

Kakve reflekse ima pokazao je najpre u 32. minuut, kad je odbranio zicer Nemanji Miliću.



Zatim je spustio roletnu posle udarca Slobodana Novakovića u 65. minutu.



Potom odbrana Stefanu Iliću u 69, naposletku i sjajan potez, možda najlepši na utakmici, kad je ukrotio pokušaj Slobodana Novakovića u 72. minutu.



Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Moj posao je da spasavam Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2016, 13:22

Bojan Šaranov skromno odgovara na konstatacije da je ovog proleća uz Nemanju Mihajlovića najbolji fudbaler crno-belih..Umeli su fudbalski stručnjaci ranije da kažu da je golman stub svakog tima, pa čak i ono: Dobar golman - pola ekipe! Da ima dosta istine u tome čuvar mreže crno-belih Bojan Šaranov...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.