Sprema se još jedna “ponoćna bomba” u Humskoj? Stiže bivši fudbaler Čelsija!

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se još jedna “ponoćna bomba” u Humskoj? Stiže bivši fudbaler Čelsija!

Izgleda da su se u Partizanu “pretplatili” na transfere u ponoć. Do kraja dana bi mogao da stigne još jedan fudbaler u Humsku. Posle bivšeg igrača Liverpula, na meti je nekadašnji član Čelsija!
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Među crno-bele bi trebalo da stigne Slobodan Rajković! Kako piše “Blic” do kraja dana bi mogla da bude ozvaničena saradnja crno-belih i bivšeg reprezentativca Srbije. U Partizanu su rešili da pojačaju konkurenciju u odbrambenoj liniji, odnosno ne žele ništa da prepuštaju slučaju s obzirom na to da ih očekuje borba na tri fornta – u Ligi Evrope, Superligi Srbije i Kupu Srbije, gde brane trofej.
Rajković je ponikao u OFK Beogradu. Posle Karaburme usledila je selidba u Čelsi za koji Slobodan nije upisao zvaničan nastup. Vreme je provodio na pozajmicama u PSV-u, Tventeu i Viteseu. U Hamburg se preselio 2011. godine, a 2015. u Darmštad. Poslednje tri sezone igra u Italiji, za Palermo. Od 1. jula je bez kluba.
Ime Slobodana Rajkovića povezivalo se tokom leta sa nekoliko članova Serije A, pre svega sa Đenovom. Navodno, sve je bilo gotovo, ali do realizacije transfera nije došlo. Razlog nije poznat.

The post Sprema se još jedna “ponoćna bomba” u Humskoj? Stiže bivši fudbaler Čelsija! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.