Spartak bez pola tima protiv Partizana - Jedan postao otac, drugi se ženi, treći...

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 22:25

Spartak bez ''pola tima'' protiv Partizana - Jedan postao otac, drugi se ženi, treći...

U svakom slučaju, dosta razloga za odličnu atmosferu ovih dana u subotičkom superligašu.

U subotu od 16 časova i 30 minuta, fudbaleri Spartaka dočekaće u Subotici ekipu Partizana, ali trener domaćeg tima Vladimir Gaćinović neće moći da računa na kompletan sastav.

I nisu razlozi samo oni najčešći - povrede i kartoni, nego ima i nekih drugih, mnogo lepših.

''Srećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto ćemo posle dugo vremena odigrati jednu utakmicu u fudbalskom ambijentu. Nama to puno znači jer se fudbal igra za publiku. Imamo veliki respekt prema Partizanu, ali i prema sebi.







Prošlog vikenda smo se bavili sa nekim mlađim igračima koji su bili pod povredama, da ih osposobimo za utakmicu, jer nam bitni igrači neće moći nastupiti u ovom susretu.







Tekijaški će biti odsutan zbog žutih kartona, Tufegdžić je povredio rame na prošlom meču, kao i kapiten Milošević koji je juče postao otac i Branimir Jočić koji se sutra ženi, a već dve godine je odgađao taj čin'', otkrio je Gaćinović, a prenosi klupski sajt.

I pored odsustva nekolicine važnih igrača, Subotičani veruju da će uspeti da se kvalitetno suprotstave velikom favoritu.

-

''Bez obzira što sutrašnja utakmica nema rezultatsku važnost za obe ekipe tražio sam od naših momaka da se bore u ova četiri susreta kao da im predstoji borba za opstanak.







Takav je odnos bio i u generalnoj probi protiv Vojvodine pred nastavak prvenstva, a i prošlog vikenda u Inđiji. Imamo najmlađu ekipu u ligi, ali to samo ima važnost ako ti momci dobro igraju, pokažu svoj kvalitet, bore se i pobeđuju.







Očekujem da pružimo veliki otpor, a za koliko će to rezultatski biti dovoljno videćemo posle sutrašnje utakmice'', izjavio je Gaćinović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.