Spal nudio najmanje, evo koliko je Partizan mogao da zaradi na Evertonu!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spal nudio najmanje, evo koliko je Partizan mogao da zaradi na Evertonu!

Šampion Srbije izašao je u susret Brazilcu Evertonu Luizu i prodao ga Spalu za cifru koja je bila daleko manja od onoga što su nudili ostali klubovi.

Transfer Evertona Luiza iz Partizana u italijanski Spal finaliziran je u petak, a već u sredu je sve bilo dogovoreno između dva kluba.

Crno-beli su prihvatili ponudu kluba koji se takmiči u Seriji A i tako ispoštovali želju igrača koji je od početka insistirao na ovom transferu.

Brazilac je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba iz Ferare dobio godišnju platu u iznosu od 800.000 evra tako da je posle svega stavio crno-bele pred svršen čin zahtevajući da mu klub omogući selidbu u Seriju A.

Šest meseci pre isteka ugovora sa Partizanom za Evertona su se interesovali još neki klubovi, a "Informer" piše da je ponuda Spala bila daleko slabija u odnosu na ostale.

Pisalo se prethodnih dana i nedelja, u trci su bili Standard, Genk, Orlando Siti, Rostov, Dinamo Moskva i Genčlerbirligi tako da je Partizan na stolu imao ponude koje su bile duplo bolje od onoga što je dao Spal.

Nuovo innesto nel centrocampo biancazzurro

Scopri di più https://t.co/dBi6tcYLnF#ForzaSpal pic.twitter.com/6D4Dl01EUM

— SPAL (@spalferrara) 19. јануар 2018.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jagoš Vuković u Seriji A!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2018, 11:18

Samo još da se transfer ozvaniči..Procurela je informacija sinoć, već koliko jutros italijanski mediji su uvereni: Jagoš Vuković će karijeru nastaviti u Seriji A, pošto ga samo detalji dele od potpisivanja ugovora sa Veronom!..Mediji na "čizmi" donose i finansijske detalje izvesnog transfera....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.