Šokantan kraj poluvremena za Partizan, Zvezda ubedljivo vodi! Šta kažu navijači? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 23:06

Šokantan kraj poluvremena za Partizan, Zvezda ubedljivo vodi! Šta kažu navijači? (TVITOVI) (foto)

Zanimljivo prvo poluvreme, preokreti, prava uzbuđenja tek očekujemo u nastavku.

Završeno je prvo poluvreme derbija osmog kola ABA lige, Partizan - Crvena zvezda 40:50 u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu.

Zvezda je bolje započela ovaj meč, a to se pogotovo odnosi na Marka Jagodić-Kuridžu, Branka Lazića i Džonija O'Brajanta, koji su serijom trojki, uz iznuđene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prekršaje košarkaša Partizana najviše doprineli početnoj prednosti od 16:5. Nešto kasnije je i Ročesti pogodio van linije 6.75m i ekipa Saše Obradovića povela je sa 19:7.

Partizanu za to vreme nije išao šut sa distance, ali ono gde su crno-beli bili bolji je skok u napadu, pa su zahvaljujući tom segmentu polako počeli da smanjuju razliku.

Uz to, kako je meč odmicao, sve veću ulogu imao je Vil Mozli, koji je u svom stilu uneo veliku energiju u igru Partizana pod košem, kako u napadu, tako i u odbrani, pa je već do kraja prve deonice Partizan prišao na 22:19.

Crno-beli su igrali sve bolje, pa je poenima Gordića prvi put poveo (posle startnih 2:0), a odmah zatim Mozli je svojim poenima povisio na 29:26 u korist Partizana.

Lojd i Hol su potom preuzeli glavne uloge u Zvezdi, nisu dozvolili crno-belima da se odlepe, a poenima Davidovca Zvezda je povela sa 39:36 na dva i po minuta pre kraja poluvremena.

Očajno je Partizan završio prvo poluvreme, dozvolio je dve brze trojke Zvezdi u poslednjih dvadesetak sekundi, preko Ročestija i Voldena, pa je prednost crveno-belih dvocifrena.

Međutim, veliki problem za Partizan je četvrti prekršaj Nemanje Dangubića u završnici druge četvrtine, crno-belima u nastavku neće biti lako da nadomeste njegovu minutažu, pogotovo kada je odbrana u pitanju. Na drugoj strani, Hol se požalio na povredu.

Kori Volden je sa 10 poena najefikasniji u Zvezdi, prate ga Lazić i Ročesti sa po šest, O'Brajant, Jagodić-Kuridža i Hol sa po pet poena.

U Partizanu Rašon Tomas i Vil Mozli imaju po devet poena, Zagorac ih prati sa sedam, podbacio je Miler-Mekintajer - bez poena posle prvog poluvremena.

Zvezda je trojke šutirala 8/16 u prvom poluvremenu, Partizan 1/13...

Na kraju pogledajte neke od utisaka navijača Partizana i Crvene zvezde tokom prvih 20 minuta meča, kada već ne mogu da budu na tribinama uz svoje timove.

-

-

Jbt ovo nisu nista posebno. Gazimo ih! Ajde jako samo! #kkp

— Loš (@Milos555333) November 23, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.