Slučajni susret, ili najava Partizanovog pojačanja? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajni susret, ili najava Partizanovog pojačanja? (foto)

Verujete li u slučajnosti?

Nekadašnji vezista Partizana već mesecima unazad slovi kao jedna od navijačkih želja pristalica crno-belih kada su u pitanju zimska pojačanja u klubu iz Humske.

Razlog više za razmišljanja u tom pravcu jeste i Jojićev nezavidni status u turskom Bašakšehiru, gde tokom jeseni nije ni igrao i realno bi bilo očekivati da ove zime promeni sredinu, iako je ugovorom sa turskim klubom vezan do juna 2021. godine.

A ako će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već da menja sredinu, mnogi se pitaju zašto se ne bi vratio u Partizan, naravno ako trener Savo Milošević smatra da mu je igrač Jojićevih kvaliteta potreban?

Milošević se po tom pitanju nije izjasnio, on je na početku priprema najavio dolaske novog štopera i još jednog napadača, kao i da će to biti domaći igrači, pošto u ovom prelaznom roku ne razmišlja o novim strancima.

Ipak, novi povod za nastavak spekulacija o Jojićevom povratku u Humsku jeste i to što se Jojić sreo sa Partizanovom ekspedicijom na beogradskom aerodromu, pred polazak u Tursku. Crno-beli su tamo otputovali na pripreme, Jojić sa namerom da se priključi treninzima svoje još uvek aktuelne ekipe.

U izjavi koju je preneo ''Alo'', Jojić uverava da razmišlja o nekim drugim, inostranim ponudama, ne o Partizanu.

"U stalnom sam kontaktu sa menadžerskom agencijom koja me zastupa. I letos je bilo nagoveštaja da bih mogao da promenim sredinu, ali se to nije dogodilo. Imam dosta ponuda, neke su iz Turske i krajnje je vreme da promenim sredinu i ponovo zaigram", objasnio je Jojić.





Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo precrtava redom, još dvojica iz Partizana idu na pozajmice

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020

Od njih se mnogo više očekivalo...Trener Partizana Savo Milošević je vrlo brzo stavio do znanja na koje igrače ove zime ne računa, pa će oni pokušati da eventualno dobrim igrama na pozajmicama zasluže novu šansu u klubu iz Humske...Preneli smo već da na pozajmice ove zime mogu da idu Zlatan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.