Sjajno veče za dva Uroša - Đurđević opet pogodio, Račić asistirao, a komentator je opet ludovao (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajno veče za dva Uroša - Đurđević opet pogodio, Račić asistirao, a komentator je opet ''ludovao'' (video)

Da utisak bude kompletan, njihove ekipe su ostvarile pobede.

U španskoj Segundi ovog vikenda igra se 22. kolo, a naši internacionalc i Uroš Đurđević i Uroš Račić imali su zapažen učinak.

Sporting je u Hihonu savladao Alkorkon sa 2:0, a vodeći gol već u prvom minutu meča postigao je bivši napadač Partizana Uroš Đurđević.

On je lepo primio loptu upućenu sa leve strane i sa nekih šest metara prebacio gol liniju pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je jedan od protivničkih igrača intervenisao. Kako smo već i navikli, španski komentator koji prati utakmice Sportinga i ovog puta je spektakularno prokomentarisao Urošev gol, a sve to možete videti i čuti na OVOM LINKU.

Trijumf Sportinga je u prvom minutu drugog poluvremena potvrdio Finac Robin Lod, asistent kod prvog pogotka.

Poput Sportinga, i ekipa Tenerifa je na svom terenu slavila sa 2:0, rival joj je bio Himnastik, a debitantski nastup upisao je i Uroš Račić, koji je pre nekoliko dana stigao na pozajmicu iz Valensije.

Račić je bio starter u pobedničkoj ekipi, na terenu je proveo 89 minuta, a debi je začinio asistencijom kod drugog gola koji je postigao Horhe u 60. minutu.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.