Sjajni Amerikanac se nudi crno-belima: Poručite ljudima iz Partizana da mi pošalju ugovor! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 19:49

Sjajni Amerikanac se nudi "crno-belima": "Poručite ljudima iz Partizana da mi pošalju ugovor"! (video)

Bio bi veliko pojačanje.

Pisali smo da je Partizan zainteresovan za bivšeg igrača Cedevite Eldžina Kuka i da bi za njegov potpis mogao da se bori sa ekipom Mornara.

Pojedini strani novinari su prenosili i da je Amerikanac jako blizu dresa "crno-belih", a sada se oglasio i sam košarkaš.

Naime, on je tokom jednog uključenja na društvenim mrežama istakao da hoće da potpiše ugovor sa ekipom Partizana.

"Nisam još ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisao. Menadžer i ja pratimo situaciju na tržištu, ali ne bih imao ništa protiv da naredne sezone budem igrač Partizana.



Poručite ljudima iz Partizana da mi pošalju ugovor, jer hoću da dođem
", rekao je Kuk.

Ovaj 27-godišnji krilni košarkaš je tokom koledža branio boje Nortvest Floride i Oregona, da bi 2016. godine izašao na draft, ali nije bio izabran.

Kratko je bio u Sakramentu i potom u Golden Stejt Voriorsima, ali se nije domogao ozbiljnijeg ugovora, pa je kroz razvojnu ligu i Santa Kruz Voriorse pokušao da se domogne NBA angažmana.

Nije mu pošlo za rukom, odlučio se za Evropu, stigao je u Nemačku 2017. godine i potpisao za Ludvisburg.

Nakon toga leta 2018. godine stiže i na Jadran, potpisao je ugovor sa Cedevitom i odigrao sjajnu sezonu u Zagrebu, beležio je 12,2 poena po meču u ABA ligi, 11,8 po nastupu u Evrokupu.



Minulog leta potpisuje za Avtodor, ali u januaru odlazi u Uniks, koji je sa Partizanom trebalo da se sretne u Top 8 fazi Evrokupa. Beležio je 15,4 poena uz 5,5 skokova po meču u VTB ligi.

Sad se nudi "crno-belima", koji zaista ne bi smeli da propuste ovakvu priliku.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.