Sjajne vesti za Partizan, povratak na teren posle nekoliko nedelja!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 11:04

Sjajne vesti za Partizan, povratak na teren posle nekoliko nedelja!

Spreman je da se dokaže treneru sa kojim je već sarađivao.

Fudbaler Partizana Lazar Marković danas se vraća na teren posle nekoliko nedelja pauze i navodi da se nada da je sve loše iza njega.

Marković je dobio jak udarac u utakmici koju su "crno-beli" igrali sa ekipom Napretka u Kruševcu gde je i postigao pogodak (1:3), da bi potom kada je povreda sanirana dobio jak udarac na prijateljskoj utakmici u Beogradu.



"Nadam se da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loše iza mene. U jednom periodu, koliko god imao želju i motiv za igranjem, uvek se nešto nepredvidjeno dešavalo na terenu. Kao i uvek bio sam disciplinovan, bio na terapijama, radio i danas bi trebalo da krenem sa ekipom i da napokon posle pauze osetim loptu",
rekao je Marković, prenosi klub.

Marković, koji je sarađivao sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem tokom njegovog prvog mandata u Humskoj, naveo je da novom šefu stručnog štaba ima samo reči hvale.



"Veliki stručnjak, pedagog i motivator. Za nas, decu Partizana, čovek kakvog Partizan treba. Svi smo uz njega, momci rade punom parom danima. Potrebno je naravno vreme, ne ide sve preko noći, ali sam siguran u zajednički cilj"
, rekao je Marković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazar Marković se oporavio od povrede, počinje da trenira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2020

Fudbaler Partizana Lazar Marković oporavio se od povrede kolena koju je zaradio na startu sezone protiv Napretka u Kruševcu i danas se vraća treninzima..."Nadam se da je sve loše iza mene.U jednom periodu koliko god imao želju i motiv za igranjem uvek se nešto nepredviđeno dešavalo na terenu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.