Sjajne vesti za Partizan iz Švajcarske! Jang Bojsi bez Oroa i još dvojice startera

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za Partizan iz Švajcarske! Jang Bojsi bez Oroa i još dvojice startera

Tri povrede uzdrmale tim švajcarskog vicešampiona

Jang Bojs je skoro pa desetkovan uoči meča sa Partizanom. Za crno-bele svakako lepe vesti jer im rastu šanse za pozitivan rezultat u Švajcarskoj.

Tamošnji mediji su danas plasirali, a klub večeras i zvanično potvrdio informaciju da je zbog povreda na prethodnoj prvenstvenoj utakmici sa Luganom izgubio trojicu botnih fudbalera za duela sa Partizanom. U pitanju su Gijom Oro, Loris Benito >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Leonardo Bertone.

Svakako, najveći udarac je izostanak Oroa koji je najzvučnije ime u ekipi i verovatno najbolji igrač. Najbolji strelac iz prošle sezone i udarna igla Jang Bojsa u napadu je prethodnog vikedna povredi zadnju ložu i očekuje ga odsustvo sa terena od četiri do šest nedelja.

Ozbiljan hendikep je i povreda Leonarda Bertonea. Jedan od najstandardnijih u veznom redu Jang Bojsa je povredio skočni zglob i izvesno je da će biti van terena nekoliko nedelja, a možda i više u zavisnosti od toga da li će mu biti potrebna operacija.

Najmanji udarac je izostanak defanzivca Lorisa Benita koji u prošloj sezoni nije bio standardan, ali je u ovoj sezoni bio starter na evropskim utakmicama i u dobrom delu domaćeg šampionata.

Trener Adi Hiter je na mukama pred okršaj sa crno-belima…

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jang bojs potvrdio, biće veoma oslabljen protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017

Na velikim mukama je trener Jang bojsa Adi Huter pred utakmicu sa Partizanom na startu Lige Evrope...Naime, švajcarski klub je večeras na zvaničnom sajtu objavio da trojicu njegovih fudbalera i standardnih prvotimaca, očekuje pauza zbog povreda koje su zaradili proteklog vikenda u pobedi nad Luganom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.