Pobeda Partizana protiv Rada, remi Vojvodine i TSC

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Partizana protiv Rada, remi Vojvodine i TSC

Fudbaleri Partizana pobedili si večeras u Humskoj ekipu Rada sa 3:0 (1:0), u 5. kolu Superlige Srbije.

Posle remija sa Napretkom u prošlom kolu (2:2) i poraza od Malatije (0:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, izabranici Sava Miloševića ostvarili su trijumf na domaćem terenu na kom će u četvrtak dočekati norveški Molde u plej-ofu za plasman u LE.

Crno-beli poveli su u 26. minutu, kada je Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ožegović glavom savladao Radovog golmana Dušana Markovića.

Drugi gol postigao je mladi Filip Stevanović u 65. minutu, kada je solo prodorom iza sebe ostavio odbranu gostiju i naterao Markovića da još jednom loptu vadi iz mreže.

Isti igrač u poslednjem minutu meča postigao je drugi pogodak i postavio konačan rezultat.

Vojvodina u 96. minutu do boda protiv TSC-a

Fudbaleri Vojvodine i TSC-a iz Bačke Topole večeras su remizirali 2:2 (0:0).

U duelu dva tima koji su u meč ušli sa maksimalnim učinkom, novajlija je poveo 2:0 golovima Nenada Lukića u 49. i 63. minutu, ali su bod domaćinu doneli Bojan Matić u 72. i Vinston Eze u 90 + 6. minutu.

Istovremeno, Napredak je slavio u Šapcu protiv Mačve 1:0, a strelac jedinog gola bio je Marko Pavićević u 71. minutu.

Na tabeli Vojvodina i TSC imaju po 13 bodova, Zvezda 12, Partizan i Radnički po 10, s tim da beogradski večiti rivali imaju po utakmicu manje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sigurna pobjeda Partizana protiv Rada

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2019

Fudbaleri Partizana pobijedili si večeras u Humskoj ekipu Rada sa 3:0 (1:0), u 5. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.