Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 15:01

Šćepanović ne predvodi Partizan protiv Igokee, na klupi nekadašnji trener Zvezde

Vlado Šćepanović neće predvoditi tim Partizana na utakmici ABA lige protiv Igokee u Laktašima. Ekipu će voditi trener juniora Milivoje Lazić, nekadašnji trener Crvene zvezde. Sašo Filipovski kandidat za novog šefa stručnog štaba crno-belih.
Posle lošeg početka sezone, a naročito posle ubedljivog poraza Partizana u Evrokupu od Burža, uprava kluba odlučila je da Vlado Šćepanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne predvodi tim protiv Igokee.

"Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, KK Partizan je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na kovid-19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić", navodi se na Partizanovom Tviter nalogu.
Partizan u Evrokupu ima skor 2-3, dok u ABA ligi posle četiri utakmice ima isti skor pobeda i poraza 2-2.
Nije precizirano da li ova odluka znači i kraj saradnje između Partizana i Vlada Šćepanovića, ali mediji su već počeli sa spekulacijama ko bi mogao da bude novi trener crno-belih.
Grčki novinar Hristos Harpidis preneo je informaciju da je među najozbiljnijim kandidatima za klupu Partizana slovenački trener Sašo Filipovski.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO, smenjen Šćepanović!?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020

Samo par sati pošto je na klupskom sajtu najavio predstojeću utakmicu....Vlado Šćepanović je, po svemu sudeći, završio svoju misiju u Partizanu...Naime, ''Kurir'' je ovog popodneva preneo da je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da Šćepanović neće voditi ekipu na sutrašnjem...

Nastavak na Sportske.net...

Crno-bele u Laktašima predvodi bivši trener Zvezde

Izvor: B92, 30.Okt.2020

Košarkaše Partizana će u subotu protiv Igokee kao trener da predvodi Milivoje Lazić...Lazić je trener juniorske ekipe crno-belih, ali je nakon otkaza Vladi Šćepanoviću šansu dobio jer su njegovi pomoćnici Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na koronavirus...Partizan je dobio prethodna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.