Izvor: RTS, 14.Okt.2020, 23:37

Šćepanović: Bez energije, bez koncentracije - nešto je pogrešno

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović je rekao je da ne postoji komentar kada se meč izgubi sa više od 20 poena razlike.
Crno-beli su u Kazanju poraženi od Uniksa sa 93:70 u 3.kolu Evrokupa.

"Nema komentara ako izgubite utakmicu na ovaj način, sa više od 20 razlike. Mi smo tim koji ne može da igra bez energije i ne možemo da igramo i da se takmičimo ako nismo 100 odsto fizički spremni. Moram da saznam zašto smo bili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovakvi večeras, bez energije, bez snage, bez košarkaške koncentracije", rekao je Šćepanović na konferenciji za medije posle meča.
Partizan je zabeležio drugi poraz u tri utakmice u Evrokupu, čak četvrti od početka sezone.
"Bilo je situacija gde nismo koristili faulove pre izlaska iz bonusa, tokom sve četiri četvrtine. I nešto je pogrešno, a mi moramo da saznamo šta je u pitanju. Ovakve utakmice protiv ovakvih timova ne možete da igrate bez maksimalne koncentracije, energije i fizičke igre", zaključio je Šćepanović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.