Savo zamera Bambiju i Stojketu, brine ga realizacija

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo zamera Bambiju i Stojketu, brine ga realizacija

Trener Partizana smatra da njegova ekipa igra dobro za početak sezone, ali da nedostaju golovi, odnosno da realizacija mora da se popravi. Kritikuje Zorana Tošića i Vladimira Stojkovića zbog žutih kartona u Velsu.

Partizan je pobedio Konas Ki 1:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. "Parni valjak" je propustio priliku da već u Rilu obezbedi miran revanš, ali i da utakmicu protiv objektivno daleko slabijeg rivala završi bez žutih kartona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Trenera Partizana Sava Miloševića posebno je iznerviralo to što su javno opomenuti najiskusniji – Zoran Tošić i Vladimir Stojković.

 "Njih dvojica su prvi koji su morali da smire ostale, a ne da reaguju na provokacije", počeo je strateg crno-belih.

"Znali smo da takve stvari mogu da se dogode. Kvalitet Konas Kija nije na nivou, ali se zato služe svim drugim sredstvima. Na svaki prekid 'krali' su vreme. Golman je 'ukrao pola utakmice'. Sve to utiče na koncentraciju, ali je opet jako glupo da dobijemo žute kartone na ovakvim utakmicama, a da posle toga nemamo bitne igrače u znatno težim mečevima", rekao je Milošević.

Šef stručnog štaba Partizana zadovoljan je što je ekipa u prva dva meča zabeležile pobede i nije primila gol, ali skreće pažnju na realizaciju, koja se pokazala kao najslabiji deo u igri srpskog osvajača Kupa.

"Posle dve utakmice na početku sezone, važno je da smo na obe postigli po gol, a da smo pritom sačuvali mrežu. To mi se sviđa i jako je dobro za ovaj deo sezone. Nije dobro to što nam treba veliki broj šansi da damo gol, dakle, realizaciju moramo da popravimo", ocenio je Milošević.

U Rilu je gledao utakmicu baš kakvu je i očekivao.

"Bilo je jako teško protiv ekipe koja ne želi da igra, jako čvrste. U svakom trenutku imali smo devet-deset njihovih igrača iza lopte. Teren je u gorem stanju od većine naših. Prosto nije bilo moguće igrati brže od ovog danas, a kada je tako, onda vam ovakve ekipe naprave problem. I pored svega toga mislim da smo mogli još koji gol da damo. Zadovoljan sam, dobili smo utakmicu i sve rešavamo na našem stadionu gde, verujem, možemo da igramo brže i bolje", naveo je trener Partizana Savo Milošević i podvukao:

"U Beogradu očekujem dosta drugačiju utakmicu, pre svega zbog terena".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.